Saturday, January 12, 2019

Trust



Trust is like a glass.

Once it's broken, sorry means nothing.

Tapi...
Ada satu artikel yang aku baca, ia sebenarnya bergantung kepada kita.

Are we going to treat the trust as broken or...
Are we going to try understand that the person who do the broken trust have their own reason?

Kalau tanya aku... berkemungkinan aku akan pilih pilihan yang kedua sebab aku percaya Everything happens for a reason termasuk Keep Smiling from someone. Haha.

Bila dah hampir nak cecah usia 30 ni, aku andaikan banyak hal negatif yang tidak memerlukan reaksi dari aku. Sometimes, remain in silent is more than enough.



5 comments:

  1. jangan biasa kan reen.

    nanti jadi 'orang tak berperasaan' macam aku ni susah juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku selalu rasa itu yang terbaik untuk diri aku. Hurm

      Delete
  2. Hi ni lebih pada kita fikir positif je agar tk dibebani maslh yg kdg kecil je impak nya besar. Tp kalau x keterluan sgt la boleh je nk pejam sblh mata fikir positif je hehe

    ReplyDelete
  3. ada yg cakap trust macam kertas yg direnyukkan... boleh dibuka semula tapi kesan renyuknya takkan hilang

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.