Sunday, September 1, 2013

Memori




Satu masa nanti, 
Segala memori yang pernah hadir antara kita
Akan menjadi memori yang tak berguna.
Dan asing.

Ya. 
Asing. 
Kamu.
Jika itu yang DIA tetapkan.

Dan aku redha.


Tuan empunya blog: Selamat datang September.  Harap kau kembali buat aku tersenyum seperti tahun-tahun lalu. :)


16 comments:

  1. You need to let it go. Just learn to let it go and everything will be fine then.

    ReplyDelete
  2. Asing...

    Alien....


    Jadi mana dah entry alien haha...


    September... ada yg lahir september la....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alien dah balik ke planet dia. Tak tahu nak tulis apa. kakakaka

      Siapakah yang lahir September? :D *sengih tunjuk gigi*

      Delete
  3. semoga september membawa mimpi2 indah..hehe

    ReplyDelete
  4. Tak nak ingat memori asing itu lagi. :/

    ReplyDelete
  5. moga-moga ada yang lebih baik
    disusun buat kamu

    ReplyDelete
  6. Ada, akan tetap ada. Percaya hilang pasti datang siang. Cari yang indah bakal jelang.

    ReplyDelete
  7. memori lama... bairalah tinggal sejarah...
    mungkin masih boleh dikenang sebagai kenangan terindah..
    namun mungkin boleh lupakan terus agar hati kita sendiri tidak sakit samapi hancuur musnah..

    ReplyDelete
  8. chill.. memory tak guna tu mendidik jiwa sebenarnya... satu masa nanti mungkin kita akan senyum dan berkata "lucunya aku ketika zaman2 tu..."..

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.