Saturday, September 21, 2013

Hilang




Mencari sesuatu yang hilang.

AKU.

Yang dibawa pergi bersama memori tentang kamu.
Yang aku cuba hilangkan.








17 comments:

  1. buku yg mengingatkan aku pada seseorang...walaupun aku belum bkesempatan mbaca buku itu..:P

    ReplyDelete
  2. Ia tak akan hilang
    Walau cuba kau buang
    mungkin kerana dia sudah sebati tertanam
    Jauh dalam diri mu.. kerna dia sudah jadi
    Sebahagian dari kamu...



    NA

    *beb.. apa aku mengarut ni hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tetiba kau buat aku teringat lagu Inside of Me. kakaka. :D

      Delete
  3. ehh bukan saying, sayang..typo error..hehe

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. :) Aku tahu kau sedang berbahagia sekarang iini. Tahniah. :)

      Delete
  5. Replies
    1. Pergilah makan. Kau leave komen kat blog aku, tak akan buat lapar kau hilang. Haha

      Delete
  6. Replies
    1. Tak akan jumpa lagi. Benda yang hilang tak akan kembali. :)

      Delete
  7. biar ia hilang sendiri.. pelahan-lahan...

    ReplyDelete
  8. ok, aku selalu mcm ni, diri aku macam hilaang bila aku ingt semula memori2 aku dulu dgn org yg tersayang..wish the best of luck for you...terus kan mencari sampai jumpa :)

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.