Thursday, August 22, 2013

Permainan


Bila sampai satu saat, kau akan rasa semua ini dusta belaka. Kau, kau, kau dan kau *sambil tuding jari ke arah mereka yang tidak kelihatan* dan aku, adalah satu pembohongan.

Bak kata lelaki yang bermata coklat gelap seperti aku, "This is a lie. It's all lie, sweetheart."

Satu hari nanti, mereka yang akan tewas dalam permainan mereka sendiri. Dan aku tidak  berminat untuk turut serta dalam permainan itu lagi. Aku undur diri.


Tuan empunya blog: Nak hilangkan diri sementara waktu. Entry diupdate selepas ini adalah autopublish. Jaga diri. :)








11 comments:

  1. Come back soon, reen!

    -AsaSiaga-

    ReplyDelete
  2. Kenapa? Nak bawa diri? Jgn lama2.. Nanti aku x ada kawan untuk cakap2 d sini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala sam..sadlone kan ada..ala..hahahah

      Delete
  3. jangan pergi lama sangat reen.
    nanti aku rinduuu :#

    ReplyDelete
  4. jangan tinggalkan aku . . sob sob sob *kesat air mata

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum ...

    Lamanya tak ke sini. Kenapa ni dik? Bunyi sedey je .. Hmmm ... Just nak jemput awak datang blog akak yang baru berjinak-jinak untuk menulis cerita yang konon-konon cam novel online laa .. Kalau ada masa, singgah yeee ^^


    ---->>>>>> http://adialuzeonlinenovel.blogspot.com/ <<<<<<------

    ReplyDelete
  6. Hi Reen, build a bridge and cross over....don't look back, but life goes on.
    Live your life with no excuses, love with no regrets.
    And keep a song in your heart.
    Lee.

    ReplyDelete
  7. Cepat balik tau. Jangan buat aku rindu lama-lama. =)

    ReplyDelete
  8. Asal semua org sedih dia nak pergi? Pergi la reen..balik nnt jadi org baru.

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.