Wednesday, August 28, 2013

Duri


Mencintai seseorang dalam diam bagaikan duri dalam daging. Sakit tapi hanya mampu berdiam diri. Mahu diluah, tapi tak mampu berlaku jujur.

*autopublish*

16 comments:

  1. Just tell him the truth. It will be okay. Whether he accepts your feeling or not, is another question.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No idea on how to reply this. Sorry.

      Delete
  2. Jujurkan aja.

    coba, walau hanya sekali.

    -AsaSiaga-

    ReplyDelete
  3. menyakitkan . . tp mungkin itu yg terbaek . siapa tahu .

    ReplyDelete
  4. Kalau duri dlm daging... bahaya. Kena jumpa doktor tu.. nanti bernanah..



    Sila jumpa doktor cinta




    NA

    ReplyDelete
  5. Kalau kita sukakan seseorang luahkan perasaan itu dgn kata2..bukan perbuatan..selebihnya tunggu respon dia.nak xnak itu keputusan dia..kita kena hormat.memang akan ada rasa malu..tapi luahkan bila mana hanya ada dia dan kamu.jika ditolak..kesan dia lagi kurang dari lansung diam x berucap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. begini sajalah, kau tak berada di situasi aku. Dan kalau aku ceritakan, sah sah kau tentunya tak akan faham sebab apa yang kau baca di sini, hanyalah secebis.

      Delete
  6. Menyintai seseorang dalam diam tak salah, itu hak hati kita. Tapi takkan selamanya kita nak biar hati kita begini kan.. tak cuba takkan tahu. Tapi kalau meluahkan itu bakal melukakan hati sendiri dan hati org lain, better let it go... mngkin yg terbaik menanti dihadapan..

    ReplyDelete
  7. dalam diam... sakit pun dalam diam... aduh... rasanya siksa dihati... tuhan sja yg tahu...

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.