Wednesday, July 10, 2013

Nightmare


I’m having nightmare last night. Err… maybe bukan nightmare sangat but bagi aku memang nightmare. Muahaha. Aku rasa mainan tidur je sebab aku dah ambik wuduk dan basuh kaki sebelum tidur. Haha.

I’m dreaming myself in pink attire. Tersangatlah nightmare. Dari sampai baju, kasut sehinggalah kepada kuku. Wahhhh… kemain pelik mimpi itu. And scary also. Aku tak tahu kenapa Aunties dan cousins aku beria-ia memakaikan benda-benda yang berwarna pink kat aku dalam mimpi tu. Ngeri OK! Dalam mimpi tu, aku tak mampu melawan. Haha. Nasib baik bunyi jam loceng suruh bangun sahur menyelamatkan aku. Kalau tak, aku sah-sah terperangkap dalam mimpi ngeri itu. Huwaaaaaa.

Err… maybe sebab aku bukannya peminat pink. Aku rasa aku avoid anything yang berwarna pink. Masa Mami nak belikan kain baju warna pink kat aku hari tu pun, aku bangkang semahu-mahunya. Haha.

Jangan tanya kenapa aku tersangat tak suka warna pink. Aku tak tahu. But serious, I’m not a pink person. Aku lagi suka dark colours. Haha. :P



10 comments:

  1. seram jugak warna pink semua...

    dh tahap hello kitty...

    haha!

    ReplyDelete
  2. ermmmm.... dah nak kawin lettew. hahahaa

    ReplyDelete
  3. pink Nampak gegurl haper...hihihi....

    ReplyDelete
  4. Dulu, aku pun tak suka pink. Menyampah mcm sampah. Ms aku baya2 ko, aku suke color2 kubur. gelap je. Hahaha! Tapi percayalah, segalanya boleh berubah bile ko jadik mak nanti.

    Heee~ Seram tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh no... aku harap aku tak jadi macam tu. Haha.

      Delete
  5. Dulu aku suka pink. Tapi sekarang aku rasa macam nak avoidkan diri dari kaler tu je. Sebab aku rasa kalau aku pakai pink, memang tak matured langsung. Macam bebudak. =="

    ReplyDelete
  6. hahaha.. tersangat pink pun tak boleh naik juling mata

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.