Friday, July 12, 2013

Dark Side



Kalau aku tunjukkan diri aku yang satu lagi, mahukah kamu terus kekal bersama aku? Fikir baik-baik. Nanti kamu akan menyesal.




Tuan empunya blog: Nervous nak praktical. Ahahaha. Any advice? Kawan aku suruh aku study balik audit procedure, company taxation and company secretary. huuuu




15 comments:

  1. first day mmg nervous , lepas tu rilex la :P

    ReplyDelete
  2. Alien ke kamu yaang takut sangat nie?

    ReplyDelete
  3. p.s : emm redah je...

    dh mula nanti set kan momentum

    :)

    ReplyDelete
  4. Sudikah kau terima aku walau aku kentut masa waktu makan? Kalau aku tahan kentut, nanti perut aku kembung. Kalau perut aku kembung, nanti aku sakit. Kalau kau boleh tanggung sakit aku, tak apa juga. Aku tak sanggup control ayu, lepas tu tanggung sakit sorang2. Baik kau pk baik2, kau sanggup tak?

    Heee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Aku terima je siapa pun kau asalkan niat kau bukan untuk bunuh aku.. Ekekekek

      Delete
  5. Accepting the dark side of you....

    Bit by bit allow it all into your heart and say to yourself that you accept the inherent dark side of your nature completely and will always allow it into your heart...and
    if you understand and accept your dark side you will be more likely to control and influence it, rather than having your dark side control and influence you..

    u know who m i

    ReplyDelete
    Replies
    1. Is it you accepting my dark side, or you just advise me to accept my dark side? Cause I can't understand what actually you were saying. Heeee... :P

      *SORRY*

      Delete
  6. Both of us...u n me...i n u

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.