Sunday, May 20, 2018

Kistot : Tamat



"Kita dah tak boleh jadi macam dulu ke?" 

"Tak boleh." 

"Why?" 

"Sebab kau suka aku. Even though aku treat kau macam biasa, kau tetap anggap aku lebih dari kawan. Kau tetap akan berharap yang aku akan suka kau macam kau suka aku." 

"So, kita nak tamatkan friendship kita macam ni?

"I think that's the best for both of us." 

Maka, berlalu pergi si gadis dengan hati yang terluka.


2 comments:

  1. ni la apa sha rasa, dia mmg layan sha biasa je tapi sha nampak dia layan mcm luarbiasa last last terluka :')

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.