Sunday, March 19, 2017

Strong



"Mereka dah move on. Kau, bila lagi?"

Bagi aku, move on tu subjektif. Definisi setiap orang tak sama. Apatah lagi cara setiap orang untuk move on. 

And plus, yang suruh move on tu, tak alami apa yang kita pernah alami. Justeru itu, dia tak ada hak untuk suruh kita move on as soon as possible. 

People said 'Time will heals us.' 

Aku selalu percaya bahawasanya masa yang akan memulihkan perasaan kecewa kita. Kita cuma perlu bersabar dan teruskan hidup seperti biasa.

Said someone, ""Only strong will survive."

Chill!


2 comments:

  1. Salam, wahhh lamanye aku xjejak kaki ke sini...isk3...sadis sungguh kan...
    btw aku setuju dgn org yg tak alami tu, takde hak nak pertikaikan kita dah move on ke belum..suka hati aku lah...tiba masa aku okay, aku akan okay...kau diam! Hahaha

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.