Wednesday, February 8, 2017

Reminder




This is for my reminder actually.

Mulut orang yang menyampaikan ni kadang kala tak boleh nak dipercayai. Sebab kadang kadang akan ada plot twist.

Sini cakap A.
Sana cakap B.

At the end yang miserable adalah kita. Even though hal tu bukan hal kita. Kita tak ada kelayakan untuk masuk campur pun urusan yang tak ada kaitan dengan kita.

But then yang menyampaikan tu  fikir since kita kenal A. Kita kenal B, thought we should know about them? Why?

I do know it's my mistake sebab tiba tiba jadi busybody. Sebab tiba tiba jadi bias. But I do know that I'm not a person yang suka dengar keburukan orang lain.

Macam mana I tak suka dia cakap buruk tentang you, sama juga bila you cakap hal buruk tentang dia.

Untuk current situation, I choose to ignore all the nonsense drama yang tak ada kaitan dengan I.

Betullah kata Aiman... "Hati-hati dalam berkawan. Lagi lagi kawan di sini."

No comments:

Post a Comment

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.