Monday, November 7, 2016

Ex-Crush




Since FB kuar notifications status tahun lepas, so aku nak post something.

Tahun lepas, aku pernah mimpi seorang lelaki ni (baca ex-crush). A few days after that terjumpa gambar dia masa kanak-kanak kat IG. Rupanya dia kazen member IG. And I was like, 'What a small world'

After that, a few days later, aku terserempak dengan dia somewhere in KL. Tapi of course la dia tak kenal/tak ingat aku. Waktu tu tetiba je wish dalam hati, kalau betul dia jodoh I, please bagi I 'jumpa' dia lagi. 

And then the next few weeks, terserempak lagi dengan mamat tu. Pertembungan kedua sama macam pertembungan pertama, dia tak ingat aku.  Tapi waktu ini, aku dah tak wish apa-apa sebab aku afraid if aku terserempak dengan dia untuk kali ketiga, he really the one for me which I don't want to believe.

Spongebob pernah cakap, "When a crush like us back, it's call an imagination." Haha

So dari situ maka terhasillah manuskrip no 7. 

K. Tu je nak tulis. Bye