Sunday, December 4, 2016

Sahabat



Tak kisah pun hilang kawan. Sebab yang betul betul stay dengan kau waktu kau susah, regardless how bad you are adalah kawan yang sebenar. Sebab tu orang cakap, zaman sekarang ni susah nak cari kawan yang boleh dipanggil sahabat.  Dan mereka itulah yang akan tolong kau untuk bangkit semula. 

You get what I mean?




Reenapple: Tak pasti dapat publish next entry M bila. Kesibukan sedang melanda diri ketika. I ada dateline untuk dikejar. Hurmm


6 comments:

  1. I still have friends who still with me for this 10 years...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhh... all the best with your friendship.

      Delete
  2. Rindu nak baca blog akak lagi . Sibuk kerja . HUHU ;'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah di sini. Tak sempat nak update blog sebab sibuk dengan kerja, kerja dan kerja.

      Delete
  3. dah namanya zaman •zaman akhir zaman•. tambah zaman •akhir• akhir zaman. memang payah nak carik yang benar2 •benar•

    Allaahu'alam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkin juga. Tapi tu semua pengalaman hidup.

      Delete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.