Friday, October 28, 2016

Dewasa



Bila usia dah meningkat dewasa ni, susah betul nak buat pilihan. 

Antara contoh pilihan yang ketara ketika ini, adalah pemilihan baju untuk ke tempat kerja. Even kau sebenarnya dah ada banyak baju dalam almari, but still kau tak tahu nak pilih baju mana untuk dipakai hari itu. 

Waktu belajar dulu, tak ada pun facing problem ni. Pakai je apa yang ada dalam almari. Selekeh ke tak, kau tak peduli. Reycle baju untuk 2 hari pun kau tak kisah. Tapi sekarang... *mencebik*


2 comments:

  1. Nak beli baju pun mslh jgk. Semua serba tak kena. Baju cntik tp seksi. Baju ok tp mahal pulak. Huhu.

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.