Sunday, May 1, 2016

Attending Ex's Wedding




Aku rasa tak salah pun attend ex boyfriend/ girlfriend wedding. 

Lagi-lagi kalau kita break up dengan cara baik. Means si boyfriend mintak clash and si girlfriend (after that been call as ex girlfriend) said OK. And diorang still kawan macam biasa. Even friendship tu tak macam zaman couple, but aku rasa tak ada masalah pun. 

Some said patut bawa kekasih baru yang palsu ke waktu nak attend that wedding, tunjukkan pada ex kita yang kita kuat dan mampu hidup tanpa dia. Haha

But bagi aku, kalau dah move on dari si ex dan live happily ever after without him, tak perlulah nak buat teman lelaki upahan. Act as normal. Datang wedding dia dan ucap congratulation and pastu makan-makan pastu blah. Settle. 

K. Tu je nak ditulis.  Hiks. 

Reenapple: To Encik EX, semoga berbahagia dengan Puan Isteri. :)







5 comments:

  1. cayalahhh reen.. tp mmg kwn baik dgn ex sampai lah si bf ckp jgn kwn dh tkt tersyg. bt masa ni ex tak kawen lg. heheh

    ReplyDelete
  2. Haha. harap3 nina kahwin dulu dari ex. :D

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. tapi kita boleh hadapinya kan.. huhu

      Delete
  4. I'm proud of you sis. Not everyone can still reach to their ex's wed. Even still NOT MOVE ON.

    *like seriously I love your blog and ur content*

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.