Sunday, March 6, 2016

Move On.




Kalau kau pernah suka pada seorang lelaki dan lelaki itu tahu kau ada perasaan pada dia but then dia still anggap kau as a friend, then move on la. Because he's not for you. He's not the one. 

Sebab apa yang aku tahu, kalau betullah dia itu jodoh kita, Tuhan akan buka hati kedua-duanya, bukan salah seorang. Allah itu Maha Adil tahu. 

Jadi, jalan terbaik adalah move on dan teruskan hidup dengan tenang. 

K. Itu je yang nak diupdate je. 

5 comments:

  1. Move on tak mudah. Tp engkau harus. Selamat.

    ReplyDelete
  2. 5 tahun aku tak pernah move on pasal ni.
    Malah aku jadi lebih psiko. Aku kacau hidup dia.
    Hahaha...cinta monyet...tak serius pun susah nak move on,
    pe lagi kalau serius...

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.