Friday, December 4, 2015

Promosi: Kedua




Sukacita dimaklumkan Kedua dah ada dalam versi cetak. Ekhemmm. And untuk yang dah baca kat blog, percayalah tak sama dengan versi cetak. Ada tambahan bab dan sedikit perubahan. Muahahaha. 

Anyway... tu je nak gtau. :)




9 comments:

  1. Kalau nak bli online boleh?

    ReplyDelete
  2. reen dah ada novel sendiri? Congratulations reen,i'm really happy and proud of you.
    Ruginya tak sempat baca "kedua" kat blog.hehehe

    ReplyDelete
  3. Sekarang dah 2017, masih ada stok untuk beli tak ?

    ReplyDelete
  4. Sekarang dah 2017, masih ada stok untuk dibeli ? <3 ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai. Kalau dengan publisher ada lagi. Awak boleh refer email @ contact (WhatsApp) 016 -733 1005 untuk pertanyaan. :)

      Delete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.