Thursday, June 18, 2015

Teknologi




Kadang kadang aku rasa teknologi ni menjarakkan hubungan, bukan mendekatkan hubungan seperti yang diuar uarkan. 

Contoh 1: Kau jumpa member kau yang dah lama tak jumpa. But at the end, your meeting is like nothing. You've wasted you time seeing them. Sebab masing-masing asyik hadap telefon memasing. Kau yang ada banyak topik nak bercakap  pun jadi pendiam bila tengok dia asyik menghadap telefon. Mood nak bercakap hilang. Heh

Mungkin aku setuju dengan Dhagi masa first time kitaorang jumpa. Dia suggest handphone disimpan dalam beg and there should be no phone on the table while both of us having conversation. 

Oh, anyway, selamat berpuasa. :)

Regards,
Reen. 



No comments:

Post a Comment

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.