Friday, April 24, 2015

Deja Vu




Ada satu malam aku rasa nak marah someone. So that night aku pun mimpi aku marah orang tu. Marah sampai nangis-nagis. Ermmm. itu aku dalam mimpi itu. Haha. 


Esok esok bukak mata, check handphone, tetiba je orang tu tu reply Whatssap aku. Dan aku pun apatah lagi senyum lebar. 

So skang tengah fikir adakah kitaorang mimpi hal yang sama?

Anda percaya pada DejaVu? Ehhh


K. Itu je nak update. 





8 comments:

  1. Salam, hahaha nice...mesti dlm mimpi tu, dia mmg mimpi kau tgh marah dia..hihihi...camni, aku pun nak guna mimpi jugak lah. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkin. Aku harapa macam ittew... haha

      Delete
  2. Huahua. Aku pernah marah orang sangat2. Sampai dalam mimpi.

    Bile aku bangun, aku nmpk lokman. Aku marah die pulak.

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.