Thursday, March 12, 2015

Sketsa WhatssApp



Bila kau dah lama tak having conversation with someone, and then that someone send message "Hi"

Dan kau balas "Hi" juga. 

But it feels so awkward after that, sampai kau tak tahu nak borak apa dengan dia. Sebab dia balas sepatah-patah mesej kau so do you, balas sepatah-patah soalan dia. 

And at the end, Whatssap tak masuk notification dah. 

Hurm.. okay. *mengeluh 




6 comments:

  1. Salam, okay pernah mcm ni, tp bukan zaman whatsapp, zaman mesej dulu2...mmg akhirnya akan mengeluh, sebab ape entah, bosan kot~ hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku dulu dan sekarang sama saja. Haha

      Delete
  2. And hujung2 wassap, akan ada KBYE.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku tak alam i lagi yang tu. Biasa silent je...

      Delete
  3. tiada interest dalam conversation tu nak buat macamana reen..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Exactly. Takde pape yg boleh buat.

      Delete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.