Saturday, March 7, 2015

Ex-Crush




Semester pertama di U, aku dapat tahu crush matrik aku satu U dengan aku. Dan aku masa tu excited gegila. Dan mulalah aku berangan aku dengan dia ada jodoh. Muahaha. Waktu first meeting  secara tak sengaja, dia tegur aku. And I was like, OMG, dia tahu nama aku.

Lepas tu kalau jumpa dia memana, mulalah aku berangan dia dengan aku ada jodoh. Padahal duk satu U, sah-sah akan terserempak kat memana. Biasalah, aku waktu itu. Zaman tak matang. Haha

Urm.. itu je lah aku nak tulis. Aku pun tak tahu kenapa aku nak tulis tentang dia. Mungkin masa scroll FB tadi, ternampak dia di tagged oleh member sekolah menengah dahulu dan aku kompius macam mana diorang kenal. Leave komen, tanya … dan dan dan ex crush aku cakap diorang kenal waktu kerja dahulu.

Dan aku pun… keciknya dunia ni. Kakaka.


k. Bye. 



4 comments:

  1. Mungkin betul jodoh kau dengan dia? Eh.

    ReplyDelete
  2. Xder jodoh..by the way, dia tau ko ada blog dan tulis tentang dia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak. Crush aku tak tahu akku ada blog atau dan tak tahu aku pernah tulis tentang dia.:D

      Delete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.