Wednesday, February 18, 2015

Kawan Lelaki




Kalau kau dapat kawan lelaki yang sporting, kau cakap kau suka dia more than a friend pun dia ingat kau main-main. Padahal kau memang main main je.

urmmm 

4 comments:

  1. Nanti nak kena pilih orang yang serius sikit.

    ReplyDelete
  2. sebenarnya kau serious tapi sebab dia main-main jadi kau pon nafikan . kekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju.haha.check line clear ke tak lah tu

      Delete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.