Thursday, January 8, 2015

Lelaki




Actually .. aku a little bit confius..

Lelaki yang usha perempuan.. yang directly mintak nombor. Jumpa perempuan kat jalan, terus mintak nombor.  ... aku tak tahu nak klasifikasikan sebagai apa. 

Ada 2 pandangan yang pernah aku dengar. 

1. "OMG... sweetnya lelaki itu. Dia gentleman lorh." 

Yang mana aku sikit pun tak percaya. Sweet dan gentleman seorang lelaki bagi aku totally different. Aku rasa memasing ada pandangan memasing tentang lelaki yang sweet dan gentlemen. 

Gentleman bagi aku: Tengok suami pimpim tangan isteri mengandung lintas jalan pun aku dah kata suami tu gentleman. 

Kah kah kah. 


2. "Itu lelaki nak test diorang punya market je kalau diorang mintak nombor tu."

Itu kawan lelaki aku yang cakap. Dan aku pun setuju je. Haha. Aku kind of ada negative thought about guys. Entah. 

Mungkin aku agak cerewet bab lelaki? Hurmm. Maybe. 

Eh,.. tu je nak ditulis. K bye. 


8 comments:

  1. Hahahaha aku prefer no 1.

    Btw chace Crawford handsome. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chace crawford memang handsome. Haha

      Delete
  2. Hahaha.. selalunya lelaki suka mintak no kt fb atau twitter. Tak penah bg pun

    ReplyDelete
  3. ada orang mintak no ko di tengah jalan ke?

    aku plak rasa lelaki mcm tu desperate.

    huahua.

    ReplyDelete
  4. Pergi pasar hari-hari,
    Nak nombor tepon saudari.. haha

    ReplyDelete
  5. *nyibuk* Aku memang tak percaya lelaki macam ni. Simple: Sebab aku tak percaya cinta pandang pertama. To me, cinta pandang pertama = cinta luaran = bila dia jumpa perempuan lagi cantik, dia kejar perempuan tu pulak = membazir masa = *sila tambah sendiri jika setuju*.
    Langsung tak rasa sweet ke gentleman ke apa.
    Rasa macam menyibuk adalah.
    Haha.

    ReplyDelete
  6. Bagus kalau ko cerewet tentang lelaki

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.