Tuesday, November 25, 2014

Di Sisi



 
Mungkin bukan takdir kita kita untuk berada di sisi saat antara kita mahu titiskan airmata. "

Sunday, November 23, 2014

Rindu




"Ada hal penting nak cakap ke?"

"Tak penting pun. Tapi aku just rindu kau. Boleh terima tu sebagai jawapan?"

"Boleh.






Thursday, November 20, 2014

Kistot #42:Whatssap #2





"Kau dah tak guna whatssap ke?"

"Tak."

"Kenapa?"

"Sebab pertama... Nak bazirkan credit kau."

"Sebab kedua?"

"Aku takut aku kecil hati kalau aku whatssap kau and nampak tick biru tapi kau tak reply2"

Wednesday, November 19, 2014

WordlessWednesday #27




Tuesday, November 18, 2014

Mimpi



"Babe... Aku mimpi kau kahwin."

"Dengan siapa?"

"Entah. Yang pasti aku nangis masa wedding kau."


Si jejaka gelak sakan. Seolah-olah dia baru saja mendengar lawak yang kelakar.

"Asal pulak? Kau bukannya suka aku more than friend kan?"

"Urmmm..." Si gadis mencebik. Tidak tahu bagaimana mahu luahkan hal sebenar.

 *autopublish*

Saturday, November 15, 2014

Jodoh



"Aku rasa aku dan encik jodoh sama-sama ego. Tu pasai tak jumpa jumpa each other lagi. "
 
Sincerely
-Reen-

Thursday, November 6, 2014

Dialog #2



"Kau sibuk tak?"

"Sibuk."

Hurmmm...okay. Just wanna tell you.. I'm sort of missing you. Take care.




Reenapple: Yang tak terluah.

Monday, November 3, 2014

Sketsa Serius.




Ada satu hari someone ask me to be serious...

"Boleh tak kau serius? Be matured please."

Dan aku pun,,, 'Oh.. okay'

Dan di hari di mana seorang Reen menjadi serius...

"Boleh tak kau jangan serius sangat? Aku gurau je."

Dan aku pun macam..... rasa nak ambik garpu dan cucuk mata dia sampai buta.

Huh.





Sunday, November 2, 2014

Kids


Ada satu hari.. Aku almost kena gigit dengan budak lelaki umur 1 tahun plus plus sebab aku ugut nak culik adik baby dia yang baru je boleh jalan.

Last-last dia pukul aku dengan buku mewarna Upin Ipin dia.

Me and kids memang tak kamceng.

Sekian. 

😪😪😪😪😪😪😪😪