Monday, December 22, 2014

Paling Killer

Soalan paling killer masa Interview.

1. Apa yang awak boleh buat untuk syarikat ini?

2. Tell me your 5 years plans from now.






9 comments:

  1. 1. saya boleh buat syarikat ini 'gembira' boleh?

    2. Nak jadi big bos boleh?


    :D

    -NA-

    ReplyDelete
  2. Soalan no 1 tu aku pun xdpt nk jwb..tp kalau no 2 tu aku ckp la psl impian aku dlm kerjaya tu.

    ReplyDelete
  3. Salam, hmm~ apapun masa jawab kena nampak confident, hahaha...soalan paling killer utk aku masa interview adalah : kenapa awk nak keje ni...?
    senang gila tp rase mcm apekah nak jawab, hahah :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Soalan memang bunyi senang tapi nak jawab... 1 jam masa pun tak cukup nak fikir. Hey hey hey . :D

      Delete
  4. 1. saya boleh buat ape saja asal rezeki yg sama terima tu halal. hahaha.

    2. 5 tahun lagi saya dah tkde kat company awak sebab saya dah run saya pye sendiri.

    haha. compom tak dapat kije.

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.