Sunday, December 7, 2014

Naif.

Kadang-kadang aku rasa aku ni naif sangat. I feel stupid. I feel useless. 

Bila orang mintak tolong, aku tak pernah kata 'NO'. Dan bila aku kata 'NO' aku pula yang dihimpit rasa bersalah sebab tak mahu tolong diorang. Ia buatkan aku rasa aku lah manusia yang paling kejam sebab tak mahu tolong orang. 

Hey aku tolong, but there are times bila kau rasa kau tak mahu tolong orang and being selfish right?




1 comment:

  1. samalah. tak reti kata NO tambah pulak tengok orang tu buat muka kesian. haha

    - izrah

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.