Sunday, December 21, 2014

Lonely




Aku sebenarnya tahu aku tak matang lagi. Yeah, I know I'm not matured yet. Perangai aku yang gegila. Sometimes suka buat benda yang unexpected. Sekejap aku cakap A but I'm making B decision. That's me.

So... nak dijadikan cerita. Borak-borak dengan kawan aku. Dan aku mention tentang KL yang bukan jiwa aku. Dan dia cakap aku lonely. The reason why I'm saying "KL bukan jiwa aku." adalah disebabkan betapa lonelynya aku. Dia punya opinion. Dan aku macam...

'Oh, mungkin.'

But then dia kaitkan betapa lonelynya aku adalah disebabkan aku tiada boyfriend. Why is that? Apa kaitannnya?

Is that like life aku akan berubah bila aku ada boyfriend? Adakah aku akan dikira tak pathetic bila makan kat KFC bertemankan lelaki? Setiap malam akan ada orang lelaki nama si polan bin si polan mesej aku "Good night."

So, baru life aku dikira tak lonely?

I'm hurt by that words. Macam aku ni pathetic sangat. :(



3 comments:

  1. Ada boifren macam celaka pun buat hape. Koh!

    ReplyDelete
  2. I like the way you r. tht is u.. sweet green apple :)

    live the way u like it not the way others want it.

    don't bother what others think bout u.

    -NA-

    ReplyDelete
  3. Reen..jgn mkn byk sgt kfc.nnt jd mcm aku.eeeeeeeeehe.

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.