Tuesday, November 18, 2014

Mimpi



"Babe... Aku mimpi kau kahwin."

"Dengan siapa?"

"Entah. Yang pasti aku nangis masa wedding kau."


Si jejaka gelak sakan. Seolah-olah dia baru saja mendengar lawak yang kelakar.

"Asal pulak? Kau bukannya suka aku more than friend kan?"

"Urmmm..." Si gadis mencebik. Tidak tahu bagaimana mahu luahkan hal sebenar.

 *autopublish*

11 comments:

  1. Hai reen. same goes here. penah jugak mimpi lbh kurg cenggitu.
    mpi membe nak kawen, tp die cm ngah sedih n nak btau samting. haha.

    ReplyDelete
  2. Kalau ikut hati, nak aje aku crush wedding kau. Dah nama pun aku suka kau. Eh

    ReplyDelete
  3. Aku tau..yg ni imaginasi ko je.bukan perasaan ko yg sebenar..

    ReplyDelete
  4. Kalau aku, aku cakap je suka. hahaha...tgk reaksi dia pulak..kalau dia ketawa lagi dan anggap kau tgh bergurau, kau sepak muka dia..hahaha

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.