Thursday, November 20, 2014

Kistot #42:Whatssap #2





"Kau dah tak guna whatssap ke?"

"Tak."

"Kenapa?"

"Sebab pertama... Nak bazirkan credit kau."

"Sebab kedua?"

"Aku takut aku kecil hati kalau aku whatssap kau and nampak tick biru tapi kau tak reply2"

12 comments:

  1. Notification whatssap berlambak dari group aje. Herm herm T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku lagi kesian. Senyap je phone aku. Kah3. Mujur ada noti dari Twiiter. :D

      Delete
  2. haha.. double blue ticks mmg buat org gadoh

    ReplyDelete
  3. tak suka tick biru. sangat terkongkong...

    ReplyDelete
  4. aku belum pernah ada whatssap.aku rasa aku tak perlukannya sehingga la bila banyak peluang yang aku terlepas hanya kerana aku tak punya whatssap.teknologi yang memudahkan banyak urusan tetapi telah menyusahkan aku.dan sekarang aku terpaksa berkira-kira mahu memiliki sebuah smartphone atau hanya kekalkan saja telefon baling anjing yang masih setia ini.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kau pun sama macam aku dulu. Aku tetap rasa whatssap tu bukan 1 keperluan tapi disebabkan hambatan teknologi zaman sekarang ni... hurmm. Memang macam banyak benda terlepas. Do what the best for you.

      Delete
  5. facebook dan twitter dah leh kawal ketagihannya.. whatsap pun macam bakal2 je akan didelete acc dia..

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.