Sunday, November 2, 2014

Kids


Ada satu hari.. Aku almost kena gigit dengan budak lelaki umur 1 tahun plus plus sebab aku ugut nak culik adik baby dia yang baru je boleh jalan.

Last-last dia pukul aku dengan buku mewarna Upin Ipin dia.

Me and kids memang tak kamceng.

Sekian. 

😪😪😪😪😪😪😪😪

8 comments:

  1. hahaha, sama macam adk sepupu suka marah kalau kena usik..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Kakakaka. Agak la. Aku tak suka budak. :3

      Delete
  3. Salam, hahaha...aku rasa itu kamceng kot...comel! suka menyakat~ hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi budak itu tersangat lah buas

      Delete
    2. Kalau buas kau lempang je la reen..bapak aku buat mcmtu.anak dia ok je.ehem..

      Delete
    3. Anak orang. kalau anak aku.. dah lama aku buat gitu... haha

      Delete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.