Saturday, October 11, 2014

WhatsApp


Bunyi wassap masuk.

"Saya nak confess something Kat awak ni. Nak baca tak???"

"Apa?"

"Bagi saya masa seminggu, then I tell you."

"OK."



Reenapple: Dapat idea masa dalam LRT. Lepas tu aku tak tahu sambungannya. Sekian. Kakakaka

12 comments:

  1. Dan seminggu kemudian dia kata :

    " Tambah lagi seminggu la. Saya nerbes nak gitau pulak. Hm. Boleh kan? "

    " Asal tak cakap tunggu tahun depan je? "

    Haha

    ReplyDelete
  2. kakakak, bila aku baca ni, aku teringat kisah aku sebulan yang lepas..tapi, aku la yang confess kat budak laki ni, sampai deman budak tu, dah la dia ada proposal defense...lepas tu aku pula rasa serba salah...hahaha

    ReplyDelete
  3. but u tell u nothing...

    it just like partial confession.

    huhu

    ReplyDelete
  4. Salam, hahaha oleh kerana gaya penceritaannya agak tergesa2, so aku pun terikut2 membacanya dgn laju dan tergesa2 jugak..tbe2..eh dah habis...(-_-') hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku pun dapat idea tergesa-gesa. haha

      Delete
  5. kena naik LRT semula ni, baru boleh sambung....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setiap hari naik tapi tak bersambung lak. haha

      Delete
  6. as salam...jemput singgah blog saya utk cuci mata...khat kufi dgn harga mampu milik :)

    salam ukhwah

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.