Wednesday, October 1, 2014

Cemburu



Ada satu hari aku stalk FB someone. Baca status terkini FB someone dan juga comments sekali. Dan entah kenapa aku tetiba cemburu tengok someone komen-komen dengan someone else. Haha

Dan tanpa berfikir, aku terus delete nombor someone. Dalam hati masa tu, 

‘Ah, dah tak nak contact kau lagi. Tak nak!’

Dan pukul 4pm macam tu, tetiba ada orang hantar mesej. Dan aku speechless seketika. That someone yang aku delete number dia tengahari tadi sebab cemburu yang entah pape yang hantar mesej. 

Dia punya mesej buat aku gelak.Even of course la dia tak tahu aku delete nombor dia tengahari tadi. Haha

Dan aku pun… (dalam hati)

‘Oh, OK. Aku save semula nombor kau. Sorry for being immature.’

Oh mai. I don’t know what’s wrong with me lately. Hurmmm. Please help me.


Reenapple: Aku rasa one of lagu Najwa Latif suit me right now. Ekhem. :P







10 comments:

  1. aku ingat aku je species suka men delete num. phone ni, rupanya ada geng ni...hahaha
    oh, btw, aku delete bukan sebab jealous, tapi sebab masalah identiti...haha

    ReplyDelete
  2. Reen..aku nk bagi kad kahwin aku ni. Igtkan aku utk tepuk dahi kau dan kata "Engkau ni kenapeeeeeeeeeer Reen".hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam mana kau nak bagi? Atau macam mana nk hubungi kau? Ehh :P

      Delete
    2. Aku bg by hand..untuk mai sekali..drop your contact details at my blog's comment. Comment tu aku xpublish.

      Delete
  3. Salam...hahaha..aku rasa dulu2 aku buat camtu lah kot...konon2 cam merajuk entah, jealous ke ape entah, xsure...padahal xde pape pun dgn that someone..hahaha..

    ReplyDelete
  4. HAHAHA. I think U need someone to fill in UR room la.

    ReplyDelete
  5. Aku pun tak faham kenapa ada perasaan ni. blurghhh

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.