Monday, September 15, 2014

Lobak & Kubis



Meet Lobak & Kubis. Hehe.

Akutak tahu kenapa aku kasi nama cenggitu kat diorang tapi still comel. Haha. :P





9 comments:

  1. Salam, haha best2 name..kalau aku nak letak name kobis jugak..tapi nak dengan tomato..hahah :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nice jugak. Tapi aku tak suka makan tomato. Haha

      Delete
  2. haha. comellllll! tapi pelik nama dorang. tak kisahlah nama apa, kucing tetap kucing.hehe.. Teringat one of my friends yang kucing2 dia semua nama aktor/aktres bollywood. hahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Aku ada kawan yang kucing dia, semuanya nama kartun. hehe

      Delete
  3. Kalau aku, aku letak kucing A kucing B sampailah cukup huruf Z. Hahaha

    ReplyDelete
  4. Aku dh hntr kucing aku utk adoption

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.