Friday, September 26, 2014

Conteng #11



Di satu hari yang bosan dengar ceramah, maka terhasillah ini, untuk hilangkan rasa mengantuk aku. Haha

*autopublish*



9 comments:

  1. Salam! Wahhh, okay aku dah nampak dah~~ harap terus melukis, ni dah cantik dah ni weh~~ hehehe..aku kalau time dgr ceramah, drawing cantik kemain...tp kalau duduk untuk melukis, hai laah entah mana skill semua lari xdpt nak mula melukis T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa yang kau nampak?

      Wahhh,,, kau puji lukisan aku cantik? *blushing*

      Eh.. kita sama la. Lukisan aku cantik time tengah dengar ceramah dan tengah mengantuk. Haha

      Delete
    2. Reen..apa yg dia nampak reen?

      Delete
  2. Kahkahkah. Kau pun benda yang sama. Aku kalau bosan dengar ceramah pun melukis jugak. xD

    ReplyDelete
  3. nak join geng hehe

    NA

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Aku tak pandai nk lukis rambbut terpacak. Haha

      Delete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.