Tuesday, September 16, 2014

Coffe Love



Hari ini aku belanja dia secawan kopi kesukaannya.

"Sedap?"

Dia angguk dengan senyuman.

Aku senyum. Salah satu sebab aku belanja kopi kesukaannya adalah sebab aku mahu lihat senyumannya yang manis tatkala menikmati kopi. Senyumannya manis tahu. Dan itu buatkan aku makin jatuh cinta padanya.

Entah bila mahu luahkan perasaan ini padanya. 

Entah bila.







15 comments:

  1. Saya pula masakkan makanan untuk dia , pun suka tengok senyuman yang membuahkan lesung pipi manisnya . Entah bila dapat meluahkan perasaan ini .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku tak tau makanan kegemaran dia tapi aku tahu aku suka kopi. Haha

      Delete
  2. Awww....kalau minum kopi yg pahit pun boleh jd manis agaknya bila tgk senyuman manis dia tu~ hehehe..org kata, biar masa yg menentukan, tp selalunya, masa mencemburui kita..haha..all the best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. errr... ini melankolik saja lah Lynn. Haha

      Delete
  3. aku pun suka dengan orang yang suka tersenyum :D
    manis kan ? cam air gula :DP

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku pun . tapi depends pada aku suka orang tu atau tidak.

      Delete
  4. Aku boleh tulis lirik dari idea ko yang ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kopi cinta la..buat apa pening2 nk cari tajuk lain..hahaha.

      Delete
  5. berbual kosong mahupun berbual serius... coffee sentiasa menjadi pilihan hidangan.

    ReplyDelete
  6. apa jadi bila test dia bagi minum milo?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti entri ni bertajuk Milo Cinta. Kih kih kih :P

      Delete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.