Friday, September 5, 2014

2016





"Bila last kau jatuh cinta?"

"2014."

"Dengan siapa?"

"Dengan kau."

Perbualan terhenti di situ. Tengok jam, pukul 3 pagi. Rupanya mimpi saja.


12 comments:

  1. kalau bukan mimpi, agak2 nak kelentong apa ? hahaha

    ReplyDelete
  2. ha.... mimpi kan sape tu...?? jeng jeng jeng... hehehe.. ;)
    hey, rindu kamu... dah lama sy tak singgah baca blog kamu ni... semoga sihat selalu hendaknya... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Itu rahsia, :P

      Ya. Dah lama tak terjah blog kau jugak. Take care. :)

      Delete
  3. Replies
    1. salam kenal. Tak lah. Ini melankolik saja.. Haha

      Delete
  4. Hmmm...jadi apa maksudnya dgn 2016 ya....

    ReplyDelete
  5. Kau x basuh kaki reen? X baca doa sekali? Bila terjaga tu buat la solt sunat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini cuma melankolik saja. And plus aku tak percaya pada mimpi yang punya suara. Ahaa

      Delete
  6. saja melawat blog friend kat sini....

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.