Tuesday, August 12, 2014

Texting




"Kau ada seorang lelaki yang everyday dia akan texting kau and 1 hari tu and after that, dia dah tak texting kau lagi. Kau akan cari dia balik tak?"

"Tak."


Satu hari, ada someone asking me that question dan itu yang aku jawab tanpa fikir. 

6 comments:

  1. Haa...ade2...apa yang aku buat, mmg aku tercari2 dia, tapi akhirnya aku stop..stop sebab aku baru tersedar yg dia dah xperlukan aku..

    ReplyDelete
  2. Kalau baba baba gini memang lurus je jawapan kau kan? Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jawapan aku bab cengini selalunya spontan. Kakakaka

      Delete
  3. Replies
    1. Aku ini unexpected orangnya. Kejap lagi aku cari dia balik. Hurmm

      Delete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.