Tuesday, July 29, 2014

Nasihat #4





Someone reminds me, "Do not fall or have relationship with your best friend." 

Hurm. 

*autopublish*



13 comments:

  1. Replies
    1. Aku dah pernah kapel dengan best friend sendiri and it turns out bad. Tapi tak pernah pulak aku fall in love dengan best friend sendiri. Haha

      Delete
  2. Tapi memang cliché. Lambat laun sikit atau banyak memang akan ada rasa suka dengan best friend kita tu. Sebab tu kita sanggup stand dengan dia no matter what.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kau punya ni... aku setuju! Tapi tak tau nak komen apa. Kang panjang berjela lak. hahaha

      Delete
  3. Tapi bagi saya lebih baik jatuh cinta dengan kawan daripada jatuh cinta dengan orang yang kita tak kenal ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Erm.. aku tak tahu nak cakap apa. Setiap orang ada pandangan masing2.:)

      Delete
  4. ha.... kalau bercinta dengan best friend nie mmg ade risiko.. ade pro n kontra... kalau bahagia, mmg seronok sebab org yg kita cinta tu paham kita, dan dia tu merangkap kekasih + bestfriend yg boleh konsi suka duka sama-sama...
    tapi kalau hubungan tu tak menjadi... itu yg masaalah.. kita akan kehilangan kekasih dan dalam masa sama best friend yg dah lama berkawan ngan kita..

    ReplyDelete
  5. Ramai yg cakap mcm tu, tapi aku lebih sokong apa yg tertulis dlm lirik lagu 'Lucky'....

    'Lucky i'm in love with my bestfriend...
    Lucky to have been where I have been...
    Lucky to be coming home again...

    They don’t know how long it takes
    Waiting for a love like this~'

    Haha ;) love without worries, bebeh!

    ReplyDelete
  6. Sepatutnya jadikan pasangan kita itu bestfriend..bukan ambil bestfriend jd pasangan atau fall in love dgn best friend.banyak isu nnt.silap langkah masuk friend zone

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.