Saturday, July 19, 2014

Mesej #2





Bila kau ada lelaki yang setiap kali mesej kau, mesti akan cakap macam ni.

"Eh, tak apa ke saya mesej awak ni? Pakwe awak tak marah ke?"

Hati-hati. Dia cuba serkap jarang kau. Apa-apa pun, kalau tak suka dia, balas je cenggini.

"Tak apa. Saya tengah mesej dengan pakwe saya juga."
Tengok reaksi dia macam mana.

Kakaka.:P

K bye. 

Reenapple: Takziah untuk insiden MH17. :(


*autopublish*




5 comments:

  1. Kalau dia rasa perempuan tu dah ada bf..kenapa dia sibuk nak msg2 on mumbo jumbo stuff lg.

    ReplyDelete
  2. hahaha, dulu pernah la...ala time bebudak baru nak up, mmg biasa la msj camni...haha
    bila dah tua skrg, dah tak ada dah...hahaha

    ReplyDelete
  3. Hahaha...aku nyampah dgn lelaki yg mesej aku camtu...nampak nau dia nak tau kita ni dah berpunya ke belum~~haha..nice, mmg aku pernah jawab cmtu..lepas tu dia reply owh okay lah, xnak ganggu..hahaha

    ReplyDelete
  4. haha, selalu guna taktik ceni jugak. hee :D
    siap cakap pakwe ada sebelah lagi, hahak

    ReplyDelete
  5. Lelaki kalau tanya aku soalan cenggini aku terus buat tak tau je. Kakaka

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.