Tuesday, July 15, 2014

Hai!!




Ya ampun... gila rindu kat blog. Disebabkan aku sekarang tengah merantau, dengan laptop tak bawa sebab tu blog ni berhabuk sebulan. Haha. Ini pun aku jumpa Cyber cafe. Alhamdullilah. 

Mesti dah terlambat nak ucap selamat berpuasa kan? Hee... Tunggu aku wish selamat hari raya lah soon.

Banyak benda nak diceritakan. But nantilah aku hold dulu. Heee.

And then entry3 after this might autopublish.

Oh, lupa nak cakap, RINDU sangat kat korang. 

Oh, Ok itu je nak diupdate. :)

9 comments:

  1. Salam, hai babe (n_n) take care okay...aku lama gila xBW..belum ada mood lah..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai juga!! Sama juga. Take care babe.

      Delete
  2. Blogger kan ada apps dia..you can go mobile reen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku prefer menghadap skrin laptop when it comes to writing :)

      Delete
  3. Saya pun rindukan akak . Salam Ramadhan :)

    ReplyDelete
  4. Oh , patut lama tak update.rindu cerita kau.. merantau mana? Hope cpt blik n cpat sediakan crita untk dbaca eh :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Merantau untuk kerja. Haha, Baik. Aku cuba.

      Delete
  5. Rindu jugak dekat orang tu. Wuwuwuwu

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.