Monday, May 12, 2014

Ambil Hati.

 
Orang cakap, nak ambil hati anak, kena ambil hati Mak Ayah dia dulu.

Jadi, boleh saya ambil hati Mak Ayah awak dulu, sebelum berkenalan dengan awak lagi?

Keh keh keh. 
 
 
 

7 comments:

  1. Dan kata kau, "Mak cik, pak cik, boleh saya tangkap kumbang dekat taman sini? Saya bunga kembang mekar dari taman sebelah dah lama ushar anak mak cik dengan pak cik."

    :3

    ReplyDelete
  2. Oh... terbaik ni..calon terbaik hihi

    ReplyDelete
  3. hahaha..hati2..takut nanti jd mcm citer hindustan pulak..bila parents dah berkenan, anak pula dah ada pilihan hati sendiri...ouwhhh it hurts...tp lg better daripada kenal anak dulu, tetiba mak ayah dia dah ada pilihan hati sendiri..ouchhh lagi sakit ! nangis lah..(tetiba)

    ReplyDelete
  4. hahaha, betul tu...nak tackle anak, kena tackle parents dulu, especially his mother :)

    ReplyDelete
  5. selalunya mcm tu la.. kdang2 takut mak ayah je yg berkenan tp tuan bdn tak

    p/s: sory tau lama xdtg sini. tkar link blog habis link kwn2 hilang skali. eh nnti aku try pos kreta tu. dh lama bungkus tp bz xsempat ke pjabat pos.

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.