Wednesday, April 9, 2014

Wordless Wednesday #26





14 comments:

  1. Replies
    1. Malu itu patut digantikan dengan perkataan Ego. Hiks.

      Delete
  2. huahua.

    aku salu jadi mcm ni, last sekali aku mesti mengalah.

    then aku cakap "apehal??"

    ReplyDelete
  3. Ego ni perlu ada dlm diri setiap org..tapi make sure guna kan di tempt yg betul..cuba guna ego tu utk lupakan seseorang..sbb tu org kata ego x bertempat..ego bertempat tu xpe.hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ego bertempat tu yang macam mana pula????

      Dan guna ego untuk lupakan seseorang? How?

      Delete
  4. hati masih ada secubit sayang+rindu....
    tapi akal kata jangan... sebab takut terluka semula....
    gerak hati dan akal tak seiring...
    jadi lebih baik ikut akal...ehehehe..

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.