Thursday, April 10, 2014

Soalan Kahwin #2

"Bila nak kahwin?"

*Babe, tak semua orang SENANG dapat jodohnya.*



Reenapple: Aku rasa aku masih muda nak fikir soal kahwin but people keep asking me this not so important question. heh







9 comments:

  1. kebetulan baru ja lps chat dgn kwn yang tetiba tnya psl jodoh. -.- muda lg aihhhh. haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku pun rasa aku muda lagi nak fikir soal kahwin. Haha

      Delete
  2. kawen bukan isu la, if kau tak berwajib nak kawen...

    hurm. pertikaian apekah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jawapan kau sama dengan jawapan kawan lelaki aku bila aku cerita hal ni kat dia. Ahaaa

      Entah. Aku pun tak tahu pertikaian apakah.

      Delete
  3. nak kahwinnnnn. tapi tak ada calon. dan perangai tak semegah. bilik bersepah. bangun lambat. tak reti masak. okey lupakan saja Maii hoi ! Habiskan degree kau! Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe. Belum tiba masa lagi lettew. Habiskan belajar dulu. Yeah! Ahaaa

      Delete
  4. Bila masanya sampai..kau akan mula berfikir tentang semuanya..bagaimana kau mahu masa depan kau..dgn siapa dan sebagainya..hati kau akan bagtau kau kelak..

    Pergh ayag aku xboleh blah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pergh!!! Hebatnya nasihat kau. Kakakaka

      Delete
  5. sy pun sama lah..
    asyik kena tanya jer..bila nak kahwin? dah ade calon belum? dah ade boyfriend? kenapa tak kahwin2 lagi..???
    mungkin sebab ramai kawan2 yg kawin mude..
    *sight
    kadang jodoh tu semua kan dah ditentukan..
    jadi soalan bila / dengan siapa tu rasanya tak perlu kowt..
    nanti dah tiba masanya kita semua kana jumpa pasangan sejati masing2..

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.