Monday, April 28, 2014

Roro


Memula aku taruk nama Zorro. Tapi dia kucing betina. Last-last aku tukar nama Roro. Lepas tu mesti jadi Rara. Haha

Roro ni, garang gila bila makan. Tak suka share dengan kucing yang lain.  Kecil-kecil dah jadi kedekut. Haih.

Bila dengan aku, jadi pendiam gitu. Ceit. Talam dua muka. Kakakaka

*autopublish*


11 comments:

  1. Aku tau kenapa kau bagi nama dia Zorro. Sebab mata dia macam pakai mask kan? Kakaka.

    ReplyDelete
  2. HIHI . Comel . Muka macam kucing saya , Lulu . >_<

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. jangan puji.. kang kembang semangkuk... kakaka

      Delete
  4. Hahahaha, kucing pun talam dua muka kan...haha padahal bila kau tukar jadi Roro pun still ala2 nama jantan gak, haha...zarra okay kot~ hot gitu~ hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zarra pun comel jugak. Awat aku tak terfikir nama tu. Kakakka

      Delete
  5. Zorro tu nama dia aku dh copyright..sama macam tudung freeda..

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.