Monday, April 28, 2014

Penipuan




Bila kau dah start menipu, seumur hidup kau kena menipu.
Bila kau dah rasa tak mampu nak teruskan penipuan kau, kau mahu tamatkan penipuan kau, you can't do that.
Sebab.... seumur hidup kau kena teruskan penipuan kau.
Unless, ada 'cahaya' yang datang, tolong kau padamkan segala penipuan kau.

Reenapple: Tengah tulis cerpen tentang penipuan. Wahahahaha *bosan* :3



12 comments:

  1. sbb tulah jgn ajar diri utk menipu.. smpai bila2 pun org xnk pecaya

    ReplyDelete
  2. orang yang suka menipu ni susah betul nak buang tabiat menipu ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul! Dan untuk tutup penipuannya, dia kena menipu lagi.

      Delete
  3. Woahh... kau tulis cerpen baru. Aku dah 'beku' dalam penulisan. T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku rasa itu layak digelar novel. Hahah. Aku karang novel sebenarnya. :3

      Aku pun dah beku nak tulis cerpen. Harapkan novel yang tertangguh je. :3

      Delete
  4. tulislah cerpen yg happy2 sikit :-)

    ReplyDelete
  5. Setuju, lebih2 lagi bila penipuan tu tentang sesuatu yang besaaaarrrr dan melibatkan raaaaamai manusia..hahaha....dan selamat menulis novel baru, haha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nonetheless, dia tipu diri sendiri. Begitu.

      Delete
  6. Replies
    1. Don't worry. Aku tak akan publish kat sini.

      Delete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.