Thursday, April 10, 2014

Pelupa.




Ada satu malam, aku rasa aku sedang berbual dengan seseorang, about something dan keesokannya, aku dah lupa apa yang kitaorang bualkan. Maybe juga dengan siapa aku berbual. Haih. 

Kebelakangan ni, asyik pelupa je. Hurm hurm hurm.



13 comments:

  1. bahaya penyakit lupa ni. bawak berubat haha

    ReplyDelete
  2. Benda tak penting, kadang duduk sipi2 jer dalam otak. Senang lupa..

    ReplyDelete
  3. HUHU . Pelupa ? Mcm pelik je . HIHI .

    ReplyDelete
  4. kalau nak elak mudah lupa org tua2 kata elakkan makan benda2 masam, kepala ikan...banyakkan makan kismis..hehehhe..:)

    ReplyDelete
  5. in study, i'm almost forgot everything..hihi

    ReplyDelete
  6. semoga akan kuat ingatan :)

    ReplyDelete
  7. Serius sampai mcm tu kau lupa? sgguh menakutkan...
    igt lagi tak aku ni siapa? Hahaha..gurau je...:p hehe

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.