Wednesday, April 23, 2014

Pantai.





Dia pernah bawa aku ke pantai. 

"Jika satu hari, awak datang ke pantai seorang diri, dan waktu itu awak teringatkan saya... awak tahu, saya akan berada di sisi awak, walau saya tidak mampu dilihat dengan mata kasar."


Reenapple: 1.Dapat idea masa dengar 1 lagu. Jeng jeng jeng!
2.Idea menulis aku, sememangnya muncul waktu malam. 



14 comments:

  1. Dah lama tak ke pantai sejak... hmm... sejak bila entah. Lupa sudah! x3

    ReplyDelete
  2. pointer keluar bubble..comelnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Ini dah lama. Terima kasih. :D

      Delete
  3. Tgk waktu post pun dah tau kau post lewat2 pagi reen..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku lately macam dah bosan nak tidur. Tidur pun bila betul3 mengantuk, bukan tidur sebab bosan. Kakakaka

      Delete
  4. Bila aku jumpa blog kau aku teringat pesta buku FIXI. Entah kenapa.

    Hai reen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku tak pernah pun pergi Pesta buku FIXI.

      Delete
  5. lagu apa tuuuuu..lain pulak aku,aku jenis idea datang waktu line lembab,pastu bila laju tetiba idea hilang.kah!

    bila nk sambung nota dan coklat tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lagu Backstreet Boys. Haha.

      Nasib baik kau tanya, aku almost lupa. Haha

      Delete
  6. hmm kenapa aku rasa kata2 tu tipu? erk..

    owh lupa nak bgtau, header 'hujan' aku tu aku terjumpa di google je, nak buat xreti..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memanglah. Idea je. Weh. Melankolik gitu. Haha

      Delete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.