Friday, February 28, 2014

Stranger




"Let's break up, shall we?" A boyfriend said this to his girlfriend. Now, they are just stranger with some memories. 


*AUTOPUBLISH*

22 comments:

  1. shall we? gaya macam ajak pi makan jer.. keke

    ReplyDelete
  2. Yeah... stranger.

    Kalau boleh delete dari RAM otak.. pasti sudah delete.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya. Tapi tak mampu, tetap akan jadi ingatan yang mahu disembunyikan.

      Delete
  3. Rasa nak hilangkan ingatan dengan accident supaya dapat lupakan memori tu :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya. AKu pun pernah alami situasi harap accident so that akn hilang memori.

      Delete
  4. "Wish that I can delete all the memories since we had become strangers." :/

    ReplyDelete
  5. taknak break!

    nak bercinta sampai mati...

    ReplyDelete
  6. jumpe kat mne2 buat2 mcm xkenal..mesti awkward habis..huhu

    ReplyDelete
  7. stranger with some memories~ aku suka ayat ni :)

    ReplyDelete
  8. putus gaya macam nie kira memang macho la.salute.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya, terima kasih. Kau je yang cakap macho. Haha

      Delete
  9. Nk couple perlu 2 hati setuju..nk putus cuma perlu 1..

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.