Tuesday, February 11, 2014

Meroyan



Hari ni kucing saya meroyan sebab biskut feveret dia habis. Jadi, dia gigit saya sebagai balasan. Bertuah punya kucing. :3

13 comments:

  1. gigit tanda ingatan tu...

    kucing kat rumah aku pun sama...

    kalo tak beli biskut habis hurung kaki semua orang tunjuk protes.

    haha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la dengan kucing aku. Tapi dia punya gigit tu more to tanda protes. Bukan setakat bila dia lapar je... heee

      Delete
  2. nasib baik gigit je, kalau cakar...mahu owner dia pula meroyan kat kucing ni...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ah.. aku kurung dia terus dalam sangkar kalau dia cakar.. haaa

      Delete
  3. Wahhhh kucing kau nih? 1st time tgk kucing kau~ hehehe, sebijik mcm kucing jantan aku yg nama nya Anissah tu~hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1st time? Aku selalu duk post sal dia dedulu dulu. Hahaha.

      Gila kau kucing jantan bagi nama Anisah. Bravo!

      Delete
  4. Kak Reen , sekali sekala belanjalah ikan gorengg . HIHI >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kucing ini memilih bab3 makanan. Kena makan biskut je.

      Delete
  5. Amboi garang yer kucing kau ni.. Tak dapat biskut mula menggigit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya. Dia memang garang sama macam tuannya. Haha

      Delete
  6. selera besar kucing kau ren/

    ReplyDelete
  7. Haha. Yang ni kelakar. xDD

    Tak tahu pulak selama ni kau bela kucing?

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.