Thursday, February 20, 2014

Couple




"I Love You." Masa memula dating, 2 3 kali dating, ayat tu selalu disebut.

Selepas berpuluh-puluh kali dating dan bila 'love' tu dah tak ada...

"Natang! Aku tunggu kau nak dekat sejam kot!"

'Love' ke mana. Dan 'You' ke mana.

At the end, clash la jawabnya.


Sekian.

*autopublish*

16 comments:

  1. maybe sebab masa awal2 dating si gadis cepat bersiap.. makin lama makin lambat pulak bersiap untuk kuar dating, mungkin sebab tu la kot.

    ReplyDelete
  2. Adoi....

    Manis mula bercinta ja la kan...


    Nong andy

    ReplyDelete
  3. Kalau masih couple dan natang tu digunakan dlm perbualan, rare sungguh.. Haha

    ReplyDelete
  4. awal2 bercinta memang standard macam tu...hikhik

    ReplyDelete
  5. Haha wah ganas gila panggil natang..klw aku dah sentap dah.. :P

    ReplyDelete
  6. Actually..dia becinta dgn orang yang di belum cukup kenal.terpedaya dgn topeng2..ayah dan mak aku dah 70 tahun..ayah aku still panggil mak aku 'syg' dan bila keluar mereka masih pgg tgn.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cinta monyet, Biasalah itu.

      Ayah dan Mak kau tu soulmate la tu.

      Delete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.