Wednesday, January 1, 2014

Wordless Wednesday #22

Aku nak beli buku ini. 

Tuan empunya blog:  
Aku dulu-dulu before masuk tingkatan 4 pernah simpan cita-cita nak jadi Interior Designer atau Architect. Weeeeeeeee.
Tapi sekarang, aku nak jadi apa yang aku belajar 4 tahun itu. Dan percayalah, ia tersangat sangat sangat jauh beza dengan cita-cita aku yang dulu. Haha.

 Happy New Year 2014. :)



14 comments:

  1. habis tu sekarang, apa cita-citanya ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cita-cita aku based on apa yang aku belajar 4 thn lepas. :)

      Delete
  2. Wahhh Interior Designer/Architect . Bestt jugakk . HUHU . Happy New Year Kak Reen , semoga dikurniakan rezeki dan ceria selalu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Happy New Year tooo. Same goes with you.

      Delete
  3. yes..architect carrier is sexy...

    ReplyDelete
  4. Kalau kau sekarang jadi interior designer, nanti lepas aku dah ada rumah aku panggil kau lah untuk decorate kan rumah aku. Tak payahlah nak panggil Eric Leong. Hahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi aku tak jadi interior designer... Huuu. Decor untuk suka-suka okey gak...

      Aku suka hasil Eric Leong. :D

      Delete
    2. Bakat terpendam yang bagus kau ni. Aku bab nak deco deco ni memang tak reti lah. Nak kemas rumah pun sekali sekala je aku buat. Mihmihmih.

      Ye, aku pun suka hasil Eric Leong. Tapi dah lama dah takde program TV pasal dia.

      Delete
    3. Kakakaka. Bakat terpendam atau tidak aku tak tahu, sebab aku tak pernah decor rumah sebelum ini. Haha

      Delete
  5. babe, aku rasa boleh je kalau kau nak jadi interior designer, ngehehe..cuma perlu bekerjasam dgn furniture designer...buat kecil-kecilan..org skang xyah masuk course yg berkaitan pun if ade kemahuan, boleh jalan insyaAllah...hmm interior designer, aku pun pernah bercita2 juga...tp entah macm mana aku jadi pilow designer pula~ hahaha

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.